Tuesday, August 31, 2010

air kencing setan 3



wow hebat syarikat ni!



owh syarikat air kencing setan rupanya!
siapa orang-orang penting syarikat ini?

Board of Directors

Eduardo M. Cojuangco, Jr. Chairman and CEO

Ramon S. Ang      President and COO
             
Estelito P. Mendoza Member of the Board
        
Inigo Zobel                        Member of the Board

Winston F. Garcia   Member of the Board
Menardo R. Jimenez Member of the Board
Leo S. Alvez                  Member of the Board
Egmidio de Silva  Jose            Member of the Board

Pacifico M. Fajardo   Member of the Board
       
Jesusa Victoria Hernandez-BautistaMember of the Board

Hector L. HofileƱa Member of the Board
Carmelo L. Santiago Member of the Board
Roberto V. OngpinMember of the Board

Mirzan MahathirMember of the Board

Alexander J. Poblador  Member of the Board

ok? ke k.o?


sila klik pada gambar dan lihat sendiri minah ni ok? ke k.o? hahaha

merdeka! merdeka! merdeka!


selamat menyambut hari kemerdekaan Malaysia yang ke-53

apa erti merdeka untuk tahun ke 53 ini?
bebas daripada apa?
malaysia bebas daripada rasuah!
bermula daripada pemimpin yang bebas daripada rasuah!
mahasiswa bebas dari segi bersuara!
kampus dikembalikan status autonominya!
rakyat diberikan peluang untuk menyuarakan pendapat!
polis bebas daripada telunjuk anasir syaitan!
khazanah negara bukan bebas untuk dirembat oleh lanun-lanun!

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! 

Sunday, August 29, 2010

car


TWO CARS ARE DRIVING OPPOSITE DOWN A STREET COMING AT EACH OTHER, CAR 1 KEEPS DRIVING STRAIGHT TOWARDS THE OTHER, THE OTHER, CAR2 MAKES STOPS ALONG THE WAY, DETOURS OFF THE MAIN STREET, WHEN CAR 2 GETS BORED OR GETS A QUICK FIX, THEN CAR 2 RETURNS TO THE MAIN STREET AGAIN.DRIVING TOWARDS CAR 1 AGAIN.WHEN EVENTUALLY THE 2 CARS MEET, CAR 2 HAS A FLAT SO TAKES THE SPARE TIRE FROM CAR 1.NOW CAR 2 DRIVES OFF TO SIGHTSEE SOME MORE, LEAVING CAR 1 WAITING AND WAITING AND WAITING, CAR 2 DOES RETURN OFTEN TO MAKE SURE CAR 1 IS STILL SITTING AND WAITING(CANT LEAVE CAR 2 TOOK THE SPARE TIRE) .1 DAY AS CAR 2 IS OUT PLAYING, CAR 3 COMES ALONG, SEES CAR 1 BROKE DOWN, SITTING AND WAITING FOR CAR 2 TO RETURN AGAIN.SO CAR 3 GIVES CAR 1 ITS SPARE, THEN DRIVES OFF, CAR 1 IS FIXED NOW,1 DAY CAR 2 RETURNS BROKEN AGAIN, BUT CAR 1 IS NOW WHERE TO BE SEEN! CAR 1 DROVE AWAY NEVER TO RETURN! 


I am car 1
you are car 2
the tire is my heart
car 3 shall come 1 day 

trend,legacy & fame


masa kat atas ingat-ingat la orang yang angkat kau!
kalau orang tak angkat kau tak mungkin boleh terbang sendiri!
bila dah kat atas jangan "high" sangat terlampau seronok!
sebab bila da lama sangat nanti orang penat hempas kau bagi jatuh!
kalau dah kaya ingat la siapa bagi kau kaya!
kalau da miskin semula baru padan muka!
jangan tamak sangat!
jangan ingat kau best sangat wahai lanun lanun durjana!
sebab orang orang yang angkat kau tadi ada yang kebulur hari hari!
ini carutan buat lanun lanun sekalian dan kaum kaum nya sekali!

the pirates of selangor (fucking small house)


kau fikir sendiri la banyak mana lanun ni da kebas harta orang selangor!

Saturday, August 28, 2010

the pirates of sarawak


LANUN INI PERLU DI TANGKAP DAN DI BICARAKAN

tangkap lanun ni sebab dah banyak sebat harta rakyat sarawak!

Society for Prevention of Cruelty to Animal (SPCA)


Jika anda singgah di Persatuan Mencegah Kekejaman Terhadap Haiwan atau Society for Prevention of Cruelty to Animal (SPCA) di Ampang, Selangor, banyak haiwan dapat dilihat terutama kucing dan anjing jinak sama ada dibuang oleh tuannya atau dimasukkan ke situ kerana teraniaya.

Pusat penjagaan haiwan yang ditubuhkan sejak 1958 itu bukan sahaja melindungi haiwan terbiar tetapi turut menawarkan pelbagai perkhidmatan dari segi rawatan, pemulihan serta pendidikan mengenai penjagaan haiwan. SPCA, menerima haiwan yang menjadi mangsa dera dan terbiar kira-kira 500 ekor setiap bulan.

Address: No. 2, Jln Watan 4, Taman Sri Watan,68000 Ampang,Selangor



Contact: Tel: 03-4292 9973





stay true


A slogan used by straight edge kids. You have to stay true to what you believe in no matter what. This is a promise, I keep to myself. Also it is used by many other people just to express what you believe in. No matter what it is or who it is.

tapi pada aku "stay true" kau pegang pada prinsip ko dan percaya pada apa yang kau rasakan relevan besandarkan info & analisa yang kau buat. Jangan ambil kira pandangan yang memperlekehkan kau. Yang penting kau ada ilmu tentang sesuatu yang kau buat!

Tom DeLonge Signature ES-333 Semi-Hollow


Mahogany set neck with satin finish with Single-ply neck binding and 1960 Slim-Taper neck profileRosewood fretboard
22 medium jumbo frets
Grover die cast tuners
pickups: 1 Gibson Dirty Fingers humbucker
1 volume control with LockTone TOM bridge and LockTone stopbar tailpiece

p/s- sesiapa yang menjual gitar ini sila inform ye kerana ada pembeli yang mahukan gitar ini 

features: 8
sound: 7.5
action: 8
reliability: 9
impression: 8
overall: 8.1

cium **** tembak! dish! lanun-lanun sekalian!


kiss kiss! bang bang! lanun mati!

british pop


Britpop is a subgenre of alternative rock that originated in the United Kingdom. Britpop emerged from the British independent music scene of the early 1990s and was characterised by bands influenced by British guitar pop music of the 1960s and 1970s. The movement developed as a reaction against various musical and cultural trends in the late 1980s and early 1990s, particularly the grunge phenomenon from the United States. In the wake of the musical invasion into the United Kingdom of American grunge bands, new British groups such as Suede and Blur launched the movement by positioning themselves as opposing musical forces, referencing British guitar music of the past and writing about uniquely British topics and concerns. These bands were soon joined by others including OasisPulpOcean Colour SceneSupergrassSleeper and Elastica. When Oasis and Blur battled for number one in 1995 it was seen as the height of Britpop.
Britpop groups brought British alternative rock into the mainstream and formed the backbone of a larger British cultural movement called Cool Britannia. Although its more popular bands were able to spread their commercial success overseas, especially to the United States, the movement largely fell apart by the end of the decade.

c i n t a


Love is a special feeling given to humans. Love turned the soul. Love makes a person happy and miserable at the same time. Anybody who understand love will be the love’s master, not his servant.

Friday, August 27, 2010

kegemaran di waktu bosan


CHUCKY SI PERISIK



IT'S TIME TO PAYBACK YOUR DEBT!






THE LOVELY COUPLE: LILY,MARSHALL,
THE WINGMAN: TED MOSBY
THE LEGENDARY OF BARNEY
THE ANCHOR: ROBIN,







GELLLIII







THE WINCHESTER





membaca manusia

Kunci utama dalam membaca orang ini bagi aku cuma perlu faham konsepnya. Konsepnya yang pertama ialah kau perlu tahu yang perkara yang negatif ialah melengkapi dengan perkara yang positif. Disebabkan kau perlu tahu perkara atas dunia ini semuanya seimbang. Sama juga perangai manusia.






Begini contohnya, setiap perkara semua melengkapi kan? Jadi begini, jika orang itu seorang yang sensitif, cepat terasa, dia mungkin seorang yang pandai pujuk, jika dia seorang yang sangat direct, mungkin dia seorang yang tak pandai pujuk, jika dia seorang yang yang sangat protective, mungkin dia seorang yang jahat waktu dulu, jika dia seorang yang sangat selalu bercakap sorang-sorang tentang diri sendiri, mungkin dia seorang yang mengambil berat tentang orang lain. Jika dia seorang yang panas baran dengan cepat, mungkin dia seorang yang sweet sebenarnya. Jika dia jenis yang sentiasa yang jenis memaksa dan mendesak, mungkin dia seorang yang berwawasan dan berusaha.


p/s- yang lain ko list la sendiri,.. ko menganalisa orang bukan bermakna ko melebelkan orang~

sungguh manis

lawak google


sila taip najib buka puasa di google

hahahahahahaha

Sunday, August 15, 2010

kurma yahudi





Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel .... dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia.



Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.


Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura.

Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenis ini .. kasihanlah terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam oleh rejim Yahudi ini. Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun,walaupun dari segi ekonomi. 

Wigan Athletic 0-4 Blackpool


Blackpool enjoyed a dream start to life in the Barclays Premier League with a convincing win at Wigan Athletic.

The Seasiders were dominant from the first whistle and striker Gary Taylor-Fletcher was left free to tuck home Marlon Harewood's 16th-minute cross.
After 37 minutes a mistake from Latics skipper Chris Kirkland gifted Harewood Blackpool's second before the burly striker added another two minutes before the break.
Alex Baptiste got a fourth 15 minutes from time to round off a fantastic day for Ian Holloway's men in their first top-flight match since 1971.

Wolverhampton Wanderers 2-1 Stoke City


Two goals in three minutes gave Wolverhampton Wanderers victory against Stoke City at Molineux.

David Jones brilliantly flicked up a free-kick to volley into the top corner on 36 minutes before Steven Fletcher bundled in a debut goal to double the advantage.
The Potters hauled themselves back into the match after 55 minutes when Matthew Etherington picked out Abdoulaye Faye from a corner and the Senegal defender powered a header past Marcus Hahnemann.
Stoke's misery was compounded by the loss of record signing Kenwyne Jones through injury after just 14 minutes.

Bolton Wanderers 0-0 Fulham


Bolton Wanderers and Fulham played out a goalless draw at the Reebok Stadium.

Fulham made a low-key start to life under Mark Hughes after holding on for a point at Bolton on the opening day of the Barclays Premier League season.
Wanderers dominated the contest and were unlucky not to secure all three points when Stuart Holden struck the post in the 78th minute.
Johan Elmander was also denied on several occasions by Cottagers goalkeeper David Stockdale, who had been selected by Hughes ahead of Arsenal target Mark Schwarzer.